Maatwerk

Maatwerk bij Arius Postkasten

Wanneer je op zoek bent naar maatwerk postkasten, bellentableaus of pakketkasten, dan is Arius Postkasten de partner die je zoekt. Heb je al een specifiek ontwerp in gedachten of heb je enkel een idee? Laat het ons weten, we denken graag met je mee. En wat niet bestaat, creëren we graag! We zijn graag vanaf het begin bij het project betrokken, zodat we een zo goed mogelijk product af kunnen leveren.

Werkwijze

Onze heldere werkwijze in stappen:

1. Offerte

Heb je een vraagstuk? Dan zullen we in eerste instantie een offerte voor je opmaken. Na goedkeuring van de offerte gaan we van start met de opdracht.

2. Tekenwerk

We stemmen de wensen af zodat we precies weten hoe jij het product voor je ziet. Na deze inventarisatie gaan we over op het tekenwerk, zodat we specifiek en gedetailleerd het product kunnen uitwerken. In het gehele traject mag je van ons een adviserende- en meedenkende rol verwachten, waarbij we er alles voor doen om ervoor te zorgen dat jij tevreden bent.

3. Produceren

Zodra het tekenwerk door jou akkoord is bevonden, starten we in overleg met de productie van het product. Zodra de productie klaar is, nemen we contact met je op.

4. Levering en/of montage

Indien gewenst leveren en monteren we het product op afspraak vakkundig bij jou op locatie door ons eigen montageteam, zo heb je er zelf geen werk meer aan!

Neem vrijblijvend contact op

Wij helpen je graag met jouw persoonlijke wens.

Neem contact op
Op zoek naar een maatwerk postkast, een bellentableaus of een pakketkast? Neem vrijblijvend contact met ons op.