Van standaard tot maatwerk oplossingen

Arius postkasten produceert en levert postkasten en bellentableaus in alle maten en in diverse materiaal voor woningen, flatgebouwen, appartementencomplexen, kantoorgebouwen en bedrijventerreinen.

Een unieke postkast

Iedere postkast die u tegenkomt is uniek. Dat is niet raar, gezien er vele postkasten voor vele soorten afnemers zijn. Een postkast in een flatgebouw is natuurlijk anders dan één voor een bedrijventerrein. 

Maatwerk

Door de ruime keuze in plaatwerk, afdeklijsten, gravures, bellentableaus, oppervlaktebehandelingen, sleutelmogelijkheden en intercominstallaties maakt Arius Postkasten een unieke postkast. Wij vinden het erg belangrijk dat we een mooi en functioneel resultaat neerzetten. Daarom zorgen we ervoor dat er bij elke opdracht een goede samenwerking ontstaat. Dat noemen wij maatwerk.

Geen probleem

Omdat wij vroegtijdig meedenken in de technische ontwikkelingsprocessen hebben wij uw product snel en voor een redelijke prijs klaar. Vanzelfsprekend ook voor nieuwbouw en renovatie. Of, zoals we zelf graag zeggen: 'Geen probleem voor Arius Postkasten.'