Geen ontwerp is ons te moeilijk

Heeft u een specifiek ontwerp in gedachten, of alleen nog maar een idee? Wat u ook wilt, bij ons kunt u terecht. Geen wens is onhaalbaar. Dat noemen we bij Arius Postkasten maatwerk.

Maatwerk volgens Arius Postkasten

"Ik heb een ontwerp in m'n hoofd, maar volgens mij kan dat niet gemaakt worden." Dit soort telefoontjes hebben wij het liefst. Want bij Arius Postkasten kennen we geen 'nee' of 'dat kan niet'. Onze vakbekwame medewerkers realiseren zelfs de meest aparte ontwerpen. Maar dat is niet het enige wat wij verstaan onder maatwerk. Bij Arius Postkasten verdelen we het in drie onderdelen:

1. Maatwerk is communicatie
Het begint bij uw vraag. Dan volgt overleg, snelle reacties op uw vragen, een mooi product, korte levertijd en duidelijke service, inclusief aflevering. Iedere klant is anders, dus is iedere relatie verschillend. Ook dit noemen wij maatwerk. 

2. Maatwerk is fantasie
Vanwege onze ervaring kunnen we bij Arius Postkasten altijd creatief denken. Met alle kleuren, vormen en oppervlakken in onze portfolio worden functie en design als één geheel gezien. En is op maat gemaakte vormgeving een feit. 

3. Maatwerk is analyseren
Elke postkast komt op een andere plek te staan. Dat wil niet alleen zeggen dat ze vandaalbestendig en onderhoudsarm moeten zijn, maar ook dat we bij Arius Postkasten vooruit moeten denken qua locatie, (na)levering en eventuele technische vragen die u kan hebben.